Hvad kan fysiurgisk massage gøre for dig!

Indledningsvis vil jeg spørge ind til om du har nogle problemstillinger såsom, ondt i ryggen, nakken, armen, smerter i lænden, trækninger i bagdelens muskler og bag lår, eller uro i benene, som gør at det kan være svært at slappe af, eller få en ordentlig natte søvn?


Fysiologisk massage har stor positiv indvirkning på din krop - den afspænder og giver ro, den aktiverer nervesystemet så blod- og lymfecirkulation i muskler og væv stimuleres, hvilket gør at affaldsstoffer nemmere udskilles, og balancen i musklerne genoprettes.
Kroppen er fyldt med følelserne, disse kan blive aktiveret under behandling. Du skal blot give dig lov til at de kommer, for jeg vil passe på dig, og du kan altid være tryg i mine hænder.


Du kan efter massagen opleve en afspænding, formindskede smerter og øget bevægelighed. Kroppen vil efter en behandling, arbejde videre. Du kan opleve en træthed efterfølgende, da alle dine celler er åbnet. Du kan måske efterfølgende, være lidt mere sårbar en ellers. Derfor er det vigtigt, at du giver dig lov til at slappe af efterfølgende.

Der er flere forskellige former for massageteknikker:

Et forløb vil typisk vare mellem 4-12 uger, alt sammen sker i samråd med dig, så det er så optimalt som muligt, og som du ønsker det.

Du kan også forkæle dig selv ved at få wellness massage.

Her bliver der skabt et rum i velvære, og ren afslapning for en stund, hvor du er 100% i fokus.

Du vil opleve en afslappehed og nydelse af velvære, som kan forbygge stress, og have forebyggende effekter mod skader - dine smerter og spændinger nedsættes, og forbedre blodgennemstrømning i hele kroppen.

Berøring frigør hormoner, der virker smertelindrende og beroligende (endorfin og oxytocin) og modvirker stresshormoner (adrenalin og cortisol). Du vil også opleve en øget kropsbevidsthed.

Vi finder sammen ud af, hvad det er, du har brug for. Jeg vil rådgive dig med hensyn til, hvilket af mine tilbud, der vil være bedst for dig.

Du kan vælge mellem en kortere eller længere behandling, efter dit ønske. Du kan bestille en time med generelt afslappende massage, eller du kan vælge en behandling, hvor der bliver fokuseret på et bestemt område.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Udtagelser

Udtagelser fra mine tidligere kunder

Fantastisk massage

Jeg har netop fået massage af Frank. Og aldrig har jeg oplevet en så fantastisk massage. Derfor vil jeg selvfølgelig gerne anbefale Frank Stub til alle mennesker. Så kontakt Frank, hvis I trænger til verdens bedste massage.

Britt

Save Development Time

Drastically reduce the time it takes to move from initial concept to production-ready with Stack and Variant Page Builder. Your clients will love you for it!

Friendly Support

Our customers love the comfort that comes with six-months free support. Our dedicated support forum makes interacting with us hassle-free and efficient.