Hvad er en sexolog?

Det er en person som med sin uddannelse kan bringe forståelse for hvad det er som sker i en person eller parforhold i forbindelse med sexologiske problematikker. Drivkraften kommer af lysten, til at kunne hjælpe andre med at komme videre i livet for, at bevare kærligheden og passionen i et parforhold eller sin ensomhed.

 

Sexologer er naturligvis ikke ens i fremgangsmåden, men vi har alle det samme ønske om, at hjælpe, heale eller inspirere mennesker til et mere balanceret og lykkeligt liv.

Hvad kan i/du bruge en sexolog til?

Sexologisk rådgivning for par og singler
Kurser og undervisning
Temadage og foredrag
Parrådgivning
Seksualvejledning

Fx. for skoler, efterskoler, plejehjems personale og beboer, ikke mindst pårørene

Coache dig

Hvis du søger en partner på nettet eller datingsider

Få samtaler kan gøre små mirakler

Sexologisk rådgivning behøver ikke at betyde mange, lange og kostbare samtaler og koste en formue. Ofte kan en enkelt eller få samtaler gøre små mirakler.

De fleste tager det som en selvfølge at sende bilen til eftersyn med jævne mellemrum, men når det kommer til sexlivet, får det alt for ofte lov til at skrante til problemerne går helt i hårdknude. Hvorfor ikke lade en sexolog hjælpe jer?

Etik, moral, empati og tavshedspligt?

Du vil hurtig finde ud af, hvordan din kemi, empati og åbenhed er med den sexolog som du sidder sammen med, finder du dig godt til rette, så kan der arbejdes. Hvis ikke, så lad være med at bruge din tid, men find en anden hvor du føler dig godt tilpas.

Desuden så er en sexolog underlagt Dansk Sexologforenings regler om etiske regler og tavshedspligt.

 

Kan en sexolog klare alt?

Nej, det kan ikke lade sig gøre.

Nogle gange viser det sig, at problemet kræver behandling af andre fagpersoner end en sexolog. Det kan være at en læge, psykolog, fysioterapeut eller sexologisk klinik skal involveres og i de tilfælde hjælper jeg gerne med at finde den rette behandler. Det vigtigste for mig er, at du får den bedste og mest kompetente hjælp og vejledning.

  • Efter de to første gange, kunne jeg se og mærke en mærkbar forskel. Så nu er jeg overbevist om at TFT behandlinger hjælper. Jeg vil helt klart anbefale det til andre.
    Lise
  • “Du hjalp mig med at finde mig selv, ved at lade mig være mig selv...”
    Lars
  • “Efter 1 1/5 times samtale gik jeg derfra med følelse af indre fred, en klarhed omkring nogle situationen. Og nogle redskaber jeg ku arbejde vidre med.”
    Søs