Udtagelser

  • Mit Føreste besøg hos terapueten Frank.

Jeg blev modtaget af en behagelighed (et smil og en ro), der fik mig til at glemme alt om min nervøsitet. Jeg var kommet med en forvirring omkring mit kærligheds forhold, der var noget som blokkeret i mig, jeg søgte hjælpen hos frank, i håb om at jeg kunne komme forbi den mur jeg følte, hele tiden stod foran mig.

Efter 1 1/5 times samtale gik jeg derfra med følelse af indre fred, en klarhed omkring nogle situationen. Og nogle redskaber jeg ku arbejde vidre med.

Det er bestemt ikke sidste gang.

Mvh
Søs


  • Vil egentligt sige tak.

Du var den der såede et frø i mig der voksede til et kæmpe træ. Du gav mig chansen og dømte mig på resultater istedet for personen. Startede i et løntilskud som tagrende renser udviklede mig og nu idag kan jeg skrive driftleder assistent hos DAB på visitkortet. Du hjalp mig med at finde mig selv, ved at lade mig være mig selv...

På alle dine fremtidige dårlige dage(hvis de er der) Så skal du bare tænke på at der er en derude som er dig evigt taknemelig for at have fået den chanse som var med til at ændre hele billedet.
Fang en super weekend og tak.

Hilsen
Lars


  • "en mærkbar forskel."

Ved begyndelsen af behandlingerne begyndte jeg at grine, da jeg havde svært ved at være seriøs mht. det ”bankeri”. Jeg havde en masse fordomme omkring TFT, men var villig til at prøve det alternative.
Jeg blev mødt med respekt, blev fanget på en god måde, frank grinte med og alligevel holdte seriøsiteten.

Efter de to første gange, kunne jeg se og mærke en mærkbar forskel. Så nu er jeg overbevist om at TFT behandlinger hjælper.
Jeg vil helt klart anbefale det til andre.

Lise